Uudenmaan Sairasautokeskus Oy on suomalainen,yksityinen ensihoito- ja sairaankuljetuspalveluita tarjoava yritys.

Palvelumme

Ensihoito- ja sairaankuljetus

Uudenmaan Sairasautokeskus Oy on suomalainen, yksityinen ensihoito- ja sairaankuljetuspalveluita tarjoava yritys.

Meiltä voit tilata kiireettömän ambulanssikuljetuksen tarpeidesi mukaan heti samalle päivälle tai myöhempään ajankohtaan.

Haluamme olla yhteistyökumppani, joka takaa turvallisen ja laadukkaan ambulanssikuljetuksen.

Asiakaslähtöisyyden lisäksi toimintamme perustuu kollegiaalisuuteen, jossa olemme tasavertaisia muiden terveydenhuoltoalan toimijoiden ja ammattilaisten kanssa.

Tuotamme palveluita myös sairaanhoitopiireille. Olemme Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin – Akuutin palveluntuottaja.

Palvelu- ja tilannekeskus

Palvelu- ja tilannekeskuksessamme työskentelee terveydenhuoltoalan ammattilaisia, jotka tekevät tilauksen yhteydessä tilannearvion. Päivystäjämme antavat mielellään neuvoja sekä ohjaavat tarvittaessa soittamaan hätäkeskukseen.

Tapahtumapäivystys

Ensiapupäivystys on osa tapahtumaturvallisuutta ja yleisötapahtuman järjestäjä on vastuussa tapahtuman turvallisuudesta. Sairasautokeskus järjestää tapahtumasi tarpeita vastaavan ensiapupäivystyksen.

Elokuva-, mainos- tai tv-sarjan kuvaukset

Sairasautokeskus tarjoaa myös apua ja neuvoja sekä kalustoa ja tarvittaessa henkilökuntaa erilaisiin kuvaustarpeisiin, esimerkiksi elokuva-, mainos- tai tv-sarjan kuvauksiin.

Tilaa ambulanssikuljetus 24h 050 363 3440. Kiireellisissä ja hätätilanteissa, soita aina 112.

Sairaankuljetuksen tilaaminen on helppoa

Jos ambulanssille ilmenee tarve heti, voit tilata ambulanssikuljetuksen soittamalla palvelu- ja tilannekeskukseemme. Myöhempään ajankohtaan joko soittamalla tai täyttämällä allaolevan sähköisen tilauskaavakkeen. Palvelu- ja tilauskeskuksemme palvelee ympäri vuorokauden 24/7.

Voit tilata kuljetuksen samalle päivälle tai myöhempään ajankohtaan.Haluamme, että sairaankuljetuksen tilaaminen sujuu vaivattomasti. Palvelu- ja tilannekeskuksemme päivystäjä on terveydenhuollon ammattilainen ja neuvoo sinua mielellään.